Dr.Info - Hivatalos magyar egészségügyi tudakozó
Egészségügyi Minisztérium
Telefonos tudakozó elérhetősége:
Telefon: 06 40 DRINFO (06 40 374-636)
Hétköznap és hétvégén: 0-24 óráig
 
Kihez forduljon?Kihez forduljon?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gyógyszerek, segédeszközökGyógyszerek, segédeszközök
 
 
Egészségügyi tudástárEgészségügyi tudástár
 
 
 
 
 
 
 
KapcsolatKapcsolat
 
 
 
 
 
 
Olcsóbb gyógyszert keres?
A jelenleg szedett gyógyszerének nevét megadva rendszerünk kilistázza a helyettesítő készítményeket. Így összevetheti a jelenleg szedett és helyettesítő készítmények árait.
 
 
 
Gyakori kérdések – válaszok oldalaGyakori kérdések – válaszok oldala
Az oldalon az Ön által kiválasztott, a portál használatát segítő Gyakran Ismételt Kérdést és a hozzá tartozó választ tekintheti meg. Alatta ugyanehhez a rovathoz tartozó további kérdéseket és válaszokat talál.
Rovat neve:Gyakori kérdések

Mi a Gyakori kérdések szolgáltatás?
Gyakori kérdések szolgáltatással a Dr.Info lakossági egészségügyi információs portál használata közben felmerülő esetleges kérdésekre igyekszünk választ adni, melyek útmutatót, segítséget jelentenek a portál használatában.
Rovathoz tartozó további kérdések és válaszok:
Mi a különbség a Gyakori kérdések és a Segítség között?
A Gyakori kérdések a portálon található témakörökhöz kapcsolódó leggyakoribb kérdésekre válaszoló, általános információt adó tájékoztató szolgáltatás. A Segítség menüpontra kattintva megnyíló Segítség szolgáltatás viszont mindig az adott oldalon található funkciókról, az oldal kezeléséről ad részletes útmutatást.
Melyek a portál használatát segítő szolgáltatások?
A portálon való eligazodást segítik a minden oldal tetején található, adott oldalon megtalálható funkciókról szóló rövid tájékoztatók. Az oldal használatával részletes segítséget a kérdéses oldalon a „Segítség” menüpontra kattintva kaphat. A Gyakori kérdések viszont a portálon található témakörökhöz kapcsolódó leggyakoribb kérdésekre válaszoló, általános információt adó tájékoztató szolgáltatás.
Mi a teendő, ha nem találok egy, a portál használatával kapcsolatos kérdést a Gyakori kérdések között?
Kérjük minden esetben tekintse meg a Gyakori kérdések menüpontra kattintva megnyíló oldalon lévő kérdéseket és az arra adott válaszokat, továbbá adott oldal használatával kapcsolatban a Segítség menüpontra megnyíló oldalon lévő részletes oldalhasználati magyarázatot. Ha továbbra is kérdése van a portál használatával kapcsolatban, azt telefonos tudakozónkban kérdezheti meg a lap tetején látható elérhetőségen.
Mi a különbség a baloldali menüben és a „Gyakori kérdések” dobozban szereplő Gyakori kérdések között?
A Gyakori kérdések dobozban mindig egy-egy adott oldal témaköréhez kapcsolódó gyakori kérdést olvashat, véletlenszerű megjelenítéssel. Amennyiben Ön az összes Gyakori kérdést és választ szeretné olvasni, azt a Gyakori kérdés menüpontra megnyíló oldalon teheti meg.
 
Vissza Főoldalra