Dr.Info - Hivatalos magyar egészségügyi tudakozó
Egészségügyi Minisztérium
Telefonos tudakozó elérhetősége:
Telefon: 06 40 DRINFO (06 40 374-636)
Hétköznap és hétvégén: 0-24 óráig
 
Kihez forduljon?Kihez forduljon?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gyógyszerek, segédeszközökGyógyszerek, segédeszközök
 
 
Egészségügyi tudástárEgészségügyi tudástár
 
 
 
 
 
 
 
KapcsolatKapcsolat
 
 
 
 
 
 
Érdekli az egészségügy?
Érdeklik egészségügyi ellátással kapcsolatos információk? Közérdekű információk rovatunkban témakörökbe rendezve megtalálja egészségüggyel kapcsolatos jogszabályok könnyen érthető összefoglalóit.
 
 
 
Gyakori kérdések – válaszok oldalaGyakori kérdések – válaszok oldala
Az oldalon az Ön által kiválasztott, a portál használatát segítő Gyakran Ismételt Kérdést és a hozzá tartozó választ tekintheti meg. Alatta ugyanehhez a rovathoz tartozó további kérdéseket és válaszokat talál.
Rovat neve:Gyakori kérdések

Mi a Gyakori kérdések szolgáltatás?
Gyakori kérdések szolgáltatással a Dr.Info lakossági egészségügyi információs portál használata közben felmerülő esetleges kérdésekre igyekszünk választ adni, melyek útmutatót, segítséget jelentenek a portál használatában.
Rovathoz tartozó további kérdések és válaszok:
Mi a különbség a Gyakori kérdések és a Segítség között?
A Gyakori kérdések a portálon található témakörökhöz kapcsolódó leggyakoribb kérdésekre válaszoló, általános információt adó tájékoztató szolgáltatás. A Segítség menüpontra kattintva megnyíló Segítség szolgáltatás viszont mindig az adott oldalon található funkciókról, az oldal kezeléséről ad részletes útmutatást.
Melyek a portál használatát segítő szolgáltatások?
A portálon való eligazodást segítik a minden oldal tetején található, adott oldalon megtalálható funkciókról szóló rövid tájékoztatók. Az oldal használatával részletes segítséget a kérdéses oldalon a „Segítség” menüpontra kattintva kaphat. A Gyakori kérdések viszont a portálon található témakörökhöz kapcsolódó leggyakoribb kérdésekre válaszoló, általános információt adó tájékoztató szolgáltatás.
Mi a teendő, ha nem találok egy, a portál használatával kapcsolatos kérdést a Gyakori kérdések között?
Kérjük minden esetben tekintse meg a Gyakori kérdések menüpontra kattintva megnyíló oldalon lévő kérdéseket és az arra adott válaszokat, továbbá adott oldal használatával kapcsolatban a Segítség menüpontra megnyíló oldalon lévő részletes oldalhasználati magyarázatot. Ha továbbra is kérdése van a portál használatával kapcsolatban, azt telefonos tudakozónkban kérdezheti meg a lap tetején látható elérhetőségen.
Mi a különbség a baloldali menüben és a „Gyakori kérdések” dobozban szereplő Gyakori kérdések között?
A Gyakori kérdések dobozban mindig egy-egy adott oldal témaköréhez kapcsolódó gyakori kérdést olvashat, véletlenszerű megjelenítéssel. Amennyiben Ön az összes Gyakori kérdést és választ szeretné olvasni, azt a Gyakori kérdés menüpontra megnyíló oldalon teheti meg.
 
Vissza Főoldalra